Λίβανος: «Συμπληρώθηκε το ρόστερ, να ξεκινήσουμε την ομαδική δουλειά»

Gazzetta team
Λίβανος: «Συμπληρώθηκε το ρόστερ, να ξεκινήσουμε την ομαδική δουλειά»

bet365

Με πλήρες ρόστερ θα συνεχίσει την δουλειά ο Γιάννη Λίβανος στον Πανιώνιο και θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για τα φιλικά στη Θεσσαλονίκη.
«Μετά και την άφιξη του τελευταίου (σ.σ. χρονολογικά) μεταγραφικού μας αποκτήματος για τη σεζόν που έρχεται, του Μαρκ Ντόρις, είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να έχουμε στην διάθεση μας όλους τους παίκτες του ρόστερ, ώστε να ξεκινήσουμε την ομαδική δουλειά. Η προετοιμασία μας άρχισε αργά σε σχέση με τις περισσότερες ομάδες, εντούτοις κάθε μέρα όλοι στο γήπεδο δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στην έναρξη του πρωταθλήματος» δήλωσε ο τεχνικός του Πανιωνίου και συνέχισε:

«Στο πλαίσιο όλης αυτής της προετοιμασίας ταξιδεύουμε στη Θεσσαλονίκη για να δώσουμε δύο πάρα πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο με τον ΠΑΟΚ για το τουρνουά “Συμεών Μαυροσκούφης” και το δεύτερο, ένα φιλικό με τον Άρη. Και στα δύο αυτά… τεστ θα δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας με αντιπάλους που είναι παραδοσιακές ομάδες της Basket League και θα έχουμε την ευκαιρία να αναμετρηθούμε με αντιπάλους που ανήκουν στη μεγάλη κατηγορία, καθώς το φιλικό που δώσαμε με τον Αμύντα ήταν απέναντι σε μια δυνατή μεν ομάδα, που, όμως, ανήκει σε χαμηλότερη κατηγορία και σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα».

Ο Πανιώνιος έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου (14/9) για την Θεσσαλονίκη προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (14/9, 17:00) στο κλειστό της Πυλαίας στο πλαίσιο του τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης» και την Κυριακή (15/9, 13:00) τον Άρη στο δεύτερο φιλικό αγώνα που θα δώσει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα