Πήγε στην προπόνηση και μένει στον Άρη ο Μποχωρίδης!

Πήγε στην προπόνηση και μένει στον Άρη ο Μποχωρίδης!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Πήγε στην προπόνηση και μένει στον Άρη ο Μποχωρίδης!

bet365

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αποφάσισε να παραμείνει στον Άρη καθώς επέστρεψε στις προπονήσεις. Άκυρο το σενάριο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό.

Η τελική απόφαση του 24χρονου γκαρντ είναι να παραμείνει στον Άρη. Αυτό δείχνει η παρουσία του στη σημερινή (9/9) προπόνηση στον Άρη. Η υπόθεση του Μποχωρίδη πέρασε από πολλά κύματα καθώς είναι στο προσκήνιο από τις αρχές του Ιουνίου. Ειδικά από την ημέρα (15/7) που ενημέρωσε την ΚΑΕ Άρης ότι θα κάνει χρήση του όρου buy out για να μείνει ελεύθερος. Ωστόσο, στον περίπου έναν μήνα που είχε στη διάθεσή του για να καταβάλλει το ποσό των 15.000 ευρώ και να αποδεσμευτεί από τον Άρη, δεν προχώρησε στη συγκεκριμένη ενέργεια κι έτσι τέθηκε σε ισχύ το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς.

Ακολούθησε η πρόταση του Παναθηναϊκού (στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου) για την υπογραφή διετούς συμβολαίου. Επί της ουσίας, οι «πράσινοι» υποχρεώθηκαν να προχωρήσουν στην απόκτηση Έλληνα παίκτη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Αθηναίου. Εκεί, ο Λευτέρης Μποχωρίδης αξιολόγησε την πρόταση ως μια δεύτερη ευκαιρία καθιέρωσης στους «πράσινους», αλλά επιβεβαιώθηκε η άρνηση του Άρη να δώσει τη συγκατάθεσή του. Αυτό ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Γουλιέλμος στον Μάνο Παπαδόπουλο στην τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά και στον ατζέντη του αθλητή. Ο τελευταίος πρότεινε την καταβολή του buy out για την αποδέσμευση του παίκτη, ο δε μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης απάντησε ότι πλέον δεν ισχύει ο όρος του buy out καθώς επίσης και ότι θέλει περισσότερα χρήματα για να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο. Ακολούθησε η αποχή του παίκτη από τις προπονήσεις ως ένα μέτρο πίεσης προς τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ούτως ώστε να κάνει ξεκάθαρες τις απαιτήσεις του. Επί της ουσίας όμως, ο Άρης δεν έκανε βήμα προς τα πίσω καθώς επέμεινε στις αρχικές αποφάσεις του.

Ακολούθησαν πολλές επαφές οι οποίες δεν οδήγησαν πουθενά για να φτάσουμε στη σημερινή (9/9) μέρα όπου η επιστροφή του παίκτη στις προπονήσεις έδειξε ξεκάθαρα την τελική απόφασή του. Προηγήθηκαν συζητήσεις του αθλητή με τον Σούλη Μαρκόπουλο, όπου ο έμπειρος τεχνικός του έδειξε πόσο πολύ τον υπολογίζει στην ομάδα και του εξήγησε επίσης ότι ο αγωνιστικός σχεδιασμός αυτής έγινε με δεδομένη την παρουσία του. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο παίκτης αποφάσισε να γυρίσει στις προπονήσεις και μένει να φανεί αν θα υπάρξει ταύτιση απόψεων επί του προστίμου που θέλει να του επιβάλλει η ΚΑΕ λόγω του ότι ήταν αδικαιολογήτως απών από την προπόνηση.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα