Προμηθέας και «ΝΟΥΣ» στα Εκπαιδευτήρια «Αναγέννηση»

Προμηθέας και «ΝΟΥΣ» στα Εκπαιδευτήρια «Αναγέννηση»

Gazzetta team
Προμηθέας και «ΝΟΥΣ» στα Εκπαιδευτήρια «Αναγέννηση»

bet365

Το πρότυπο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών του Προμηθέα με την επωνυμία «ΝΟΥΣ» έχει σκοπό να συνδυάσει την άθληση με τη μάθηση και προς αυτή την κατεύθυνση οι Πατρινοί ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τα Εκπαιδευτήρια «Αναγέννηση».

Η ανακοίνωση των Πατρινών

«Μία νέα εποχή ανατέλλει για τον Προμηθέα και το πρότυπο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών με την επωνυμία «ΝΟΥΣ» καθώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου» και ξεκινάει μία νέα συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια «Αναγέννηση» που εδρεύουν στην Πάτρα.

Οι άνθρωποι του Προμηθέα, όσοι εμπνευστήκαμε και μεριμνούμε καθημερινά για το πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών «ΝΟΥΣ », θεωρούμε θεμελιώδες το ζήτημα της Εκπαίδευσης των αθλητών που υπάγονται στο «ΝΟΥΣ» και ως εκ τούτου αναζητούμε διαρκώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θεωρούμε πως καλύπτει στο μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες μας και συνάδει περισσότερο με τη φιλοσοφία μας για την μάθηση και τις αρχές και αξίες που εκπροσωπούμε ως Σύλλογος.

Θεωρούμε πως αυτή την περίοδο τα Εκπαιδευτήρια «Αναγέννηση» ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες μας και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για την έναρξη της συνεργασίας μας.

Θυμίζουμε πως το πρότυπο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών με την επωνυμία «ΝΟΥΣ» έχει σκοπό να συνδυάσει την άθληση με τη μάθηση και να δώσει τη δυνατότητα σε παιδιά με ταλέντο να συνδυάσουν και τα δύο αξιοποιώντας και εντατικοποιώντας στο μέγιστο τις αθλητικές δυνατότητές τους με ταυτόχρονη επιμέλεια στις σχολικές τους επιδόσεις.

Τα Εκπαιδευτήρια «Αναγέννηση» δημιουργήθηκαν στην Πάτρα από μία ομάδα εκπαιδευτικών που με κοινό γνώμονα την αγάπη για την εκπαιδευτική διαδικασία, τη μάθηση και το μαθητή και ισχυρό εφόδιό τους την πολυετή εμπειρία τους στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης αποφάσισαν να καταθέσουν τη δική τους πρόταση στα εκπαιδευτικά δρώμενα της πόλης της Πάτρας.

Στόχος και μέλημα των υπευθύνων των Εκπαιδευτηρίων «Αναγέννηση» και όλης της ομάδας των εκπαιδευτικών είναι μαζί με τους μαθητές και τους γονείς τους να βλέπουν το σχολείο όχι ως κάτι απρόσωπο και τυπικό, όπου τα παιδιά απλώς προσέρχονται για να λάβουν γνώσεις και εφόδια, αλλά ως μία μεγάλη σχολική οικογένεια, όπως ακριβώς, αντιμετωπίζουμε κι αισθανόμαστε κι εμείς για το σύνολο των αθλητών, προπονητών και φίλων του Συλλόγου, που συγκροτούν την μεγάλη Οικογένεια του Προμηθέα.

Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου» για τη συνεργασία μας τα τελευταία 5 χρόνια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα