Φλεβαράκης: «Είναι σημαντική η συσπείρωση στον ΠΑΟΚ»

Φλεβαράκης: «Είναι σημαντική η συσπείρωση στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Φλεβαράκης: «Είναι σημαντική η συσπείρωση στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε στο PAOK TV για τη στήριξη που δέχεται ο μπασκετικός ΠΑΟΚ από την ΠΑΕ και τον Ιβάν Σαββίδη κι αποκάλυψε πως το ρόστερ ενδεχομένως θα έχει ολοκληρωθεί το προσεχές σαββατοκύριακο.

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ ανέφερε στην αρχική τοποθέτηση του:

«Κατ' αρχάς, είναι μια σταθερά και πολύ σημαντική αυτή η σχέση. Είναι αναμφίβολα πάρα πολύ σημαντική στήριξη του κ. Σαββίδη όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα του μπάσκετ. Χθες ήρθε ο Βιεϊρίνια στην προπόνηση, είχαμε μια πολύ καλή επαφή, πήρε και το εισιτήριο διαρκείας του. Ήρθαν και τα παιδιά της πάλης προχθές. Αυτή η συσπείρωση είναι σημαντική για τον ΠΑΟΚ».

Στη συνέχεια μίλησε για τις μεταγραφές που έχει ολοκληρώσει ο «Δικέφαλος»:

«Σε αυτές τις 10 μέρες έχουν γίνει πάρα πολλά βήματα, με θετικό τρόπο σκέψης και φυσικά, με πάρα πολλή δουλειά. Προχωράμε στη στελέχωση του τμήματος. Μπορεί μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ. Είναι μια σημαντική εκκίνηση για αυτήν την προσπάθεια. Όταν δε μπορείς να πεις στον κόσμο τους στόχους που θέλει να ακούσει, πρέπει να ασχοληθείς με την επόμενη προπόνηση και να δημιουργήσεις μια ανταγωνιστική ομάδα. Αν αυτήν την εκπληκτική ατμόσφαιρα που συναντάμε στην Τούμπα, καταφέρουμε να τη φέρουμε γήπεδο μπάσκετ, θα έχουμε μα μεγάλη βοήθεια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα