Φλεβαράκης: «Να έχουμε γρήγορες αποφάσεις»

Φλεβαράκης: «Να έχουμε γρήγορες αποφάσεις»

Gazzetta team
Φλεβαράκης: «Να έχουμε γρήγορες αποφάσεις»

bet365

Ο Κώστας Φλεβαράκης δεν φοβάται το επίπεδο δυσκολίας της αποστολής που ανέλαβε στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης.

Ο θυμόσοφος λαός συνηθίζει να λέει… «κάθε αρχή και δύσκολη», αλλά στην περίπτωση του ΠΑΟΚ είναι δυσκολότερη. Γιατί η πρώτη προπόνηση δεν έγινε υπό τη συμμετοχή πολλών επαγγελματιών αθλητών (στο PAOK SPORTS ARENA ήταν οι Μαργαρίτης, Σχίζας, Τσόχλας, Καραμανώλης, Καρράς όπου με εξαίρεση τον Τσόχλα οι υπόλοιποι έχουν συμβόλαιο), των ελεύθερων παικτών Γιαννακίδη, Μανούσου, Νικολαΐδη οι οποίοι απλά θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία και 4-5 παιδιών από την εφηβική ομάδα. Έγινε επίσης σε μια περίοδο κατά την οποία ο Δικέφαλος ψάχνεται γενικώς. Να στελεχώσει το ρόστερ του και στη συνέχεια να δημιουργήσει ομάδα. Παρόλ’ αυτά, ο Κώστας Φλεβαράκης δεν έδειξε να χάνει το κουράγιο του.

Ο έμπειρος τεχνικός του Δικεφάλου υποστήριξε ότι «το σημαντικό είναι να δουλεύουμε συσπειρωμένα και να ξεπεραστούν τα προβλήματα. Ανεξαρτήτως των συνθηκών, ένας μεγάλος σύλλογος παραμένει μεγάλος. Είναι απαραίτητο να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου. Έχω επίγνωση των καταστάσεων, ξέρω το μέγεθος της προσπάθειας που θα χρειαστεί, είμαι όμως χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην πραγματικότητα και να είμαστε γρήγοροι στις αποφάσεις μας».

Ρωτήθηκε για τις πολλές κινήσεις ενίσχυσης που απαιτείται άμεσα να γίνουν. «Είμαστε σ’ αυτή τη διαδικασία, περιμένουμε αποφάσεις παικτών, γνωρίζοντας ότι στην αγορά δεν υπάρχουν πολλοί Έλληνας. Θα είναι θετικό να αποκτήσουμε τα παιδιά που θέλουμε. Παράλληλα βρισκόμαστε σε επαφές με ξένους παίκτες. Βασικά θέλουμε παίκτες που έχουν κίνητρο».

Ο Κώστας Φλεβαράκης, πολύ λογικά, απέφυγε να οριοθετήσει στόχο. «Πρέπει να δούμε πώς θα είμαστε εμείς στο ξεκίνημα αλλά και οι αντίπαλοί μας. Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει να λύσουμε τα προβλήματά μας και να φτιάξουμε ομάδα. Ξέρω ότι ανέλαβα μια δύσκολη αποστολή, πιστεύω όμως ότι θα τα καταφέρουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα