Κολοσσός Ρόδου: Το πρόγραμμα προετοιμασίας και τα φιλικά

Κολοσσός Ρόδου: Το πρόγραμμα προετοιμασίας και τα φιλικά

Gazzetta team
Κολοσσός Ρόδου: Το πρόγραμμα προετοιμασίας και τα φιλικά

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Κολοσσός Ρόδου ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας όπως επίσης και τα φιλικά που θα δώσει πριν από την έναρξη των επίσημων αναμετρήσεων.

Αναλυτικά:

«Στο Μουζάκι Καρδίτσας θα πραγματοποιήσει ο Κολοσσός Ρόδου H Hotels το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του. Οι «θαλασσί» θα μεταβούν στη θεσσαλική πόλη στις 29 Αυγούστου, όπου θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους και θα ανοίξουν την αυλαία των φιλικών, τα οποία θα συνεχιστούν στη Θεσσαλονίκη και τη συμμετοχή στο τουρνουά «Μαυροσκούφεια», ενώ η επιστροφή στη βάση είναι προγραμματισμένη για τις 18 Σεπτεμβρίου. Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, στο Μουζάκι, θα ενσωματωθούν στην ομάδα μας και οι Δημήτρης Μωραΐτης και Τρέιβις Ντάνιελς.

Το πρόγραμμα του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας:

29/8 Αναχώρηση για Μουζάκι Καρδίτσας

 

4/9 Φιλικό με Καρδίτσα

11/9 Φιλικό με Ερμή Αγιάς

14/9 Μετάβαση στη Θεσσαλονίκη

14/9 Φιλικό με Άρη

16/9 Φιλικό με Ηρακλή (Μαυροσκούφεια)

17/9 Φιλικό με Ήφαιστο Λήμνου (Μαυροσκούφεια)

18/9 Επιστροφή στη Ρόδο»

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα