Ηρακλής: Ανανέωσε με Καλαϊτζίδη (pic)

Gazzetta team
Ηρακλής: Ανανέωσε με Καλαϊτζίδη (pic)

bet365

Ο αρχηγός του Ηρακλή παραμένει στη... θέση του και την νέα σεζόν!

Οι Θεσσαλονικείς θα πορευτούν στην Basket League με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασία τους.

Αναλυτικά:

«Ο Αρχηγός είναι εδώ! Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017 με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη για την ερχόμενη σεζόν 2019-2020 στη Basket League.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης (1985, 1.98) ξεκίνησε το μπάσκετ το 1994 στα τμήματα υποδομής της Δόξας Ρετζικίου και συνέχισε στον Ηρακλή (1998). Έμεινε ως το 2005 και συνέχισε την καριέρα του σε αρκετές ομάδες (Ολυμπιακός, Ολυμπιάδα Πάτρας, Πανελλήνιος, ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ, Πανελλήνιος, ΚΑΟΔ, Καβάλα), μέχρι την επιστροφή του την περίοδο 2016-2017 στο "Ιβανώφειο", όπου και συνεχίζει για τέταρτη σερί σεζόν, όντας πλέον ο εμβληματικός αρχηγός της Ομάδας μας.

Με την εμπειρία του και την ομαδικότητά του ο Αρχηγός αποτελεί εγγύηση για την ανταγωνιστικότητα και του φετινού συνόλου που θα παρουσιάσει ο ΗΡΑΚΛΗΣ, αποτελώντας πάντα ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή.

Αρχηγέ, καλή σεζόν, με δύναμη και υγεία!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα