Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παραμένει στο σκοτάδι

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παραμένει στο σκοτάδι

Gazzetta team
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παραμένει στο σκοτάδι

bet365

Ουσιαστική εξέλιξη δεν σημειώθηκε στο διάστημα παραμονής του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη κι έτσι οι επιτελείς ΑΣ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ παραμένουν σε αναμμένα κάρβουνα αλλά και στο σκοτάδι για την επόμενη μέρα.

Είναι διατυπωμένο ότι για να λειτουργήσει το τμήμα μπάσκετ του Δικεφάλου απαιτείται η χρηματοδότηση από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο προηγούμενο διάστημα εκφράστηκε η αισιοδοξία είτε κάποιας κατ’ ιδίαν συνάντησης (στο διάστημα της παραμονής του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη) τόσο οριστικής απάντησής του τόσο επί του επιπέδου βοήθειας που θα προσφέρει όσο και αναφοράς ημερομηνιών κατάθεσης χρημάτων. Αυτό δεν έγινε τις προηγούμενες ημέρες κι αν δεν αλλάξει κάτι μέσα στις επόμενες 48 ώρες, μια εβδομάδα ακόμη θα πάει στον κάλαθο των αχρήστων, κυρίως όμως η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα διατηρείται σε καθεστώς έντονης αμφιβολίας για το μέλλον.

Την ίδια στιγμή, εντείνεται η πίεση από τους παίκτες οι οποίοι έχουν συμβόλαια για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Παρότι έχουν να λαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του περσινού συμβολαίου τους, δεν θέλησαν να κάνουν χρήση ένδικων μέσων. Πλέον όμως ο κλοιός άρχισε να σφίγγει. Παραδείγματος χάρη, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είχε τη δυνατότητα υπογραφής συμβολαίου στον Προμηθέα Πατρών, δεν ήταν ελεύθερος κι έτσι δεν προχώρησε η συγκεκριμένη υπόθεση. Πλέον όμως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο νομικών ενεργειών για να εξασφαλίσει την ελευθερία του.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Λίνο Χρυσικόπουλο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κερκυραίος φόργουορντ πρότεινε να χαρίσει το μεγαλύτερο μέρος των οφειλόμενων, αλλά η απάντηση που εισέπραξε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι ότι δεν μπορούν να υπογράψουν την αποχώρηση οποιουδήποτε παίκτη καθώς έχουν ρόλο προσωρινού σχήματος. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Σταύρο Σχίζα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα