Πήρε Τζάκσον ο Κολοσσός (pic)

Πήρε Τζάκσον ο Κολοσσός (pic)

Gazzetta team
Πήρε Τζάκσον ο Κολοσσός (pic)

bet365

Στον Κολοσσό θα παίζει την νέα σεζόν ο Αμερικανός γκαρντ Ντόνοβαν Τζάκσον, όπως ανακοίνωσαν οι Ροδίτες.

Προσθήκη στην περιφέρεια του Κολοσσού.

Η ομάδα της Ρόδου ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, Ντόνοβαν Τζάκσον.

Τη σεζόν που μας πέρασε είχε 14.2 πόντους και 2 ριμπάουντ με την Παρντουμπίτσε στο Fiba Europe Cup.

Η επίσημη ανακοίνωση του Κολοσσού:

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ντόνοβαν Τζάκσον. Ο Τζάκσον είναι γεννημένος στις 9 Φεβρουαρίου του 1996 στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ, είναι ύψους 1,88μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ.
Φοίτησε σε δύο κολέγια, στο Iowa Wesleyan και στο Iowa State, ενώ η σεζόν 2018/19 ήταν η πρώτη της επαγγελματικής του καριέρας και τον βρήκε στην Τσεχία και την Παρντούμπιτσε, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 14 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 2 ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ στο FIBA Europe Cup είχε αντίστοιχα 14,2 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ.

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ντόνοβαν Τζάκσον. Ο Τζάκσον είναι γεννημένος στις 9 Φεβρουαρίου του 1996 στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ, είναι ύψους 1,88μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Φοίτησε σε δύο κολέγια, στο Iowa Wesleyan και στο Iowa State, ενώ η σεζόν 2018/19 ήταν η πρώτη της επαγγελματικής του καριέρας και τον βρήκε στην Τσεχία και την Παρντούμπιτσε, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 14 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 2 ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ στο FIBA Europe Cup είχε αντίστοιχα 14,2 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ. Welcome @donovanjackson4 ! #kolossoshhotels #basketleague #newera #rhodesislandgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kolossos H Hotels (@kolossoshhotels) στις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα