Έκτακτο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ

Gazzetta team
Έκτακτο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ
Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ θα γίνει την Πέμπτη (18/07). Πρόσκληση στον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο να δώσει το παρών στη γενική συνέλευση της ερχόμενης εβδομάδας.

Η ΕΟΚ επέστρεψε την απόφαση του Δ.Σ. για τη σωτηρία του Λαυρίου με «χάρη», κατά παράβαση των κανονισμών, και η διοργανώτρια αρχή συγκαλεί νέο Δ.Σ. την Πέμπτη (18/07), ώστε να επικυρωθεί η βαθμολογία και να ξεκαθαρίσουν οι ομάδες που θα πέσουν στην Α2 Κατηγορία.

Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος αφού στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, στο άρθρο 5, αναφέρεται ότι υποβιβάζονται τόσο η ομάδα που δεν κατέβηκε σε αγώνα των playoffs (Ολυμπιακός) όσο κι οι ομάδες που κατέλαβαν τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο (Λαύριο και Κολοσσός).

Όπως είθισται, η ΕΟΚ έχει κληθεί, μέσω του προέδρου της, Γιώργου Βασιλακόπουλου (έχει να εμφανιστεί πάρα πολλά χρόνια), να δώσει το «παρών» στη γενική συνέλευση που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα,

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα