Στην έξοδο ο Μποχωρίδης

Στην έξοδο ο Μποχωρίδης

Στην έξοδο ο Μποχωρίδης

bet365

Οι πιθανότητες παραμονής του Λευτέρη Μποχωρίδη μειώθηκαν στο ελάχιστο καθώς στην τελευταία επαφή του με τον Δημήτρη Γουλιέλμο διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων.

Η διαφωνία έχει αγωνιστικές και οικονομικές προεκτάσεις. Αγωνιστικά, ο 24χρονος γκαρντ ζήτησε να μάθει το σχέδιο της ομάδας και επί της ουσίας έλαβε αόριστες απαντήσεις. Οικονομικά νιώθει προσβεβλημένος διότι δεν τηρήθηκαν όσα συμφωνήθηκαν πριν από ακριβώς ένα χρόνο. Τότε ο παίκτης δέχθηκε να μειωθεί το χρέος της ΚΑΕ απέναντί του στα 17.000 ευρώ (από τα 35.000 ευρώ που του οφείλονταν από τη σεζόν 2017-18), αλλά και την καταβολή του ποσού σε 10 δόσεις. Από αυτές εισέπραξε μόλις τις δυο!

Αυτή τη δυσαρέσκεια εξέφρασε στον Δημήτρη Γουλιέλμο, στην τελευταία συνάντηση, παρουσία του Σούλη Μαρκόπουλου. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ζήτησε από τον αθλητή να κάνει υπομονή μέχρι τέλος του μήνα, αλλά το συγκεκριμένο σενάριο απορρίφθηκε δίχως συζήτηση.

Υπό αυτές τις συνθήκες και χωρίς να δοθούν ουσιαστικές απαντήσεις τόσο επί του αγωνιστικού όσο και του οικονομικού, ο Μποχωρίδης ενημέρωσε τον Σούλη Μαρκόπουλο να μην τον υπολογίζει για την ερχόμενη σεζόν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν εξάλλου ότι εκτός του Προμηθέα Πατρών, ενδιαφέρον για τον παίκτη κατέθεσε και η ΑΕΚ.

Εμπράκτως, οι προθέσεις του παίκτη θα φανούν από το αν θα ενημερώσει εγγράφως ότι κάνει χρήση του όρου buy out ως τη Δευτέρα. Εφόσον στείλει το συγκεκριμένο χαρτί στην ΚΑΕ Άρης, αυτομάτως θα εξασφαλίσει και την ελευθερία του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα