Ο Προμηθέας Πατρών θέλει τον Μποχωρίδη

Ο Προμηθέας Πατρών θέλει τον Μποχωρίδη

bet365

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι ένας από τους στόχους του Προμηθέα από την ελληνική αγορά καθώς η ομάδα της Πάτρας κατέθεσε στο τραπέζι πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Προμηθέας Πατρών διατηρεί την ίδια έντονη δραστηριότητά στο μεταγραφικό παζάρι, δείχνοντας με πολύ ξεκάθαρο τρόπο ότι θέλει να διαμορφώσει το ρόστερ του όσο το δυνατόν νωρίτερα. Προς αυτήν την κατεύθυνση, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι, κατέθεσε πρόταση στον Λευτέρη Μποχωρίδη και προτείνει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με υψηλές απολαβές. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα της Πάτρας χτυπάει την πόρτα του 24χρονου γκαρντ, το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι, τότε όμως ο αθλητής είχε προτιμήσει να μείνει στον Άρη λόγω της δέσμευσης που είχε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Γιατί δεν τηρήθηκε από τον Άρη η συμφωνία που είχε κάνει με τον Λευτέρη Μποχωρίδη αναφορικά με τα οφειλόμενα της σεζόν 2017-18, γιατί επίσης η περσινή χρονιά κύλησε με αρκετά προβλήματα και κυρίως, αυτή τη στιγμή υπάρχει έντονη αβεβαιότητα για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου.

Πάμε στο συμβόλαιο του αθλητή. Καταρχήν, ο Μποχωρίδης έχει να εισπράττει χρήματα δύο μηνών, ενώ ο Άρης έχει το δικαίωμα να προχωρήσει στην ενεργοποίηση του επόμενου έτους του συμβολαίου του μέχρι τις 30 Ιουνίου με την ταυτόχρονη καταβολή τόσο των περσινών όσο και των φετινών δεδουλευμένων. Στην πρόσφατη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των Ελλήνων παικτών με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρη Γουλιέλμο, οι πρώτοι δεν πείστηκαν από λεγόμενα του μεγαλομετόχου των «κίτρινων». Ο δε Μποχωρίδης έχει το δικαίωμα να σπάσει το συμβόλαιό του με τον Άρη (σ.σ. ακόμη κι αν αυτό ενεργοποιηθεί από τους «κίτρινους») μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Τέλος, το σίγουρο είναι ότι σε αντίθεση με πέρυσι, φέτος ο παίκτης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον Άρη λόγω των συνθηκών που υπάρχουν στην ομάδα. Η δε πρόταση του Προμηθέα Πατρών καλύπτει τα «θέλω» του και μένει να φανεί η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα