Συνεχίζει στο Περιστέρι Βίκος Cola ο Μπέντιλ

Συνεχίζει στο Περιστέρι Βίκος Cola ο Μπέντιλ

Gazzetta team
Συνεχίζει στο Περιστέρι Βίκος Cola ο Μπέντιλ

bet365

Ο Μπεν Μπέντιλ θα συνεχίζει να αγωνίζεται στο Περιστέρι Βίκος Cola για ακόμα έναν χρόνο όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπός του.

Ο 24χρονος Γκανέζος πάουερ φόργουορντ (2μ.06) είχε καθοριστική συμβολή στην πορεία της ομάδας των δυτικών προαστίων ως τα ημιτελικά και την πρόκριση στο Basketball Champions League της επόμενης σεζόν, έχοντας 12.5 πόντους και 6.6 ριμπάουντ σε 35 συμμετοχές στη regular season και τα playoffs της Basket League.

Ακολούθησε η ανακοίνωση των «κυανοκίτρινων»

Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον αθλητή, Ben Bentil.

Στην δεύτερη θητεία του στα ευρωπαϊκά παρκέ και πρώτη σε αυτά της Basket League, ο 24χρονος power forward από την Γκάνα εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του καθώς σε 35 παιχνίδια μέτρησε κατά μέσο όρο 12.5 πόντους και 6.6 ριμπάουντ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο Περιστέρι» ήταν τα πρώτα λόγια του «Big Ben» που σημείωσε δέκα double-double την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε και συνέχισε: «Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Η ομάδα θα έχει και ευρωπαϊκούς αγώνες και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα