Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Προμηθέας Πάτρας: Στέψη ή παράταση;

Gazzetta team
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Προμηθέας Πάτρας: Στέψη ή παράταση;

bet365

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Προμηθέας Πάτρας συνεχίζουν να δίνουν τις «μάχες» τους στους τελικούς και μένει να δούμε αν θα έχουμε στέψη του πρωταθλητή ή παράταση και συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προηγείται με 2-0 στην σειρά των τελικών με τον Προμηθέα Πάτρας και οι «πράσινοι» είναι μια... ανάσα από την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος (21:00, Cosmotesport4, OAKA). Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο είναι πανέτοιμη να παλέψει και να τελειώσει την σειρά με τρεις συνεχόμενες νίκες. Πλέον, τα δεδομένα είναι απλά, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει δείξει την ανωτερότητα του και μένει να επιδείξει την ίδια συγκέντρωση μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ.

Από την πλευρά τους οι πατρινοί τα παίζουν όλα ή τίποτα και έχουν μια ακόμα ευκαιρία να πάρουν την νίκη και να επιστρέψουν στην πόλη τους για να παλέψουν μέχρι τέλος. Ο Μάκης Γιατράς και οι παίκτες του έχουν δείξει ότι είναι μαχητές και δεν πρόκειται να παραιτηθούν αν δεν παλέψουν μέχρι το τέλος. Μένει να δούμε αν έχουν τις σωματικές και αγωνιστικές αντοχές να ανατρέψουν τα δεδομένα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα