Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Προμηθέας: Ξεκινάνε οι τελικοί της Basket League!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Προμηθέας: Ξεκινάνε οι τελικοί της Basket League!

bet365

Οι τελικοί της Basket League είναι γεγονός και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται τον Προμηθέα Πάτρας (19:30, Cosmotesport4). .

Μετά από πολλά χρόνια οι τελικοί της Basket League ξεκινούν και στην αφετηρία δεν έχουμε τους δύο αιώνιους. O Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι εκεί, αλλά απέναντι του θα βρει τον εκπληκτικό Προμηθέα Πάτρας (19:30, Cosmotesport4). Το πρωτάθλημα μετά από πολλές περιπέτειες φτάνει στο τέλος του και οι δύο ομάδες έφτασαν στην... πηγή. Για να πιουν νερό θέλουν να ξεπεράσουν και το τελευταίο εμπόδιο και να πάρουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι το απόλυτο φαβορί του τελικού, με τον Ρικ Πιτίνο να υπολογίζει όλους τους παίκτες του, αφού ο Λούκας Λεκαβίτσιους ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης και θα αγωνιστεί κόντρα στους Πατρινούς. Από την πλευρά του ο Προμηθέας έχει κάνει απίστευτη πορεία όλη την σεζόν και βρίσκεται μπροστά σε μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση. Η ομάδα της Πάτρας ξεπέρασε και το εμπόδιο της ΑΕΚ και βρίσκεται σε τελικούς για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ στόχος της είναι να είναι ανταγωνιστική κόντρα στους «πράσινους» και να παλέψει για να πάρει ότι περισσότερο μπορεί από αυτή την εμπειρία την οποία βιώνει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα