ΑΕΚ-Προμηθέας: H... D-Day της πρόκρισης!

Gazzetta team
ΑΕΚ-Προμηθέας: H... D-Day της πρόκρισης!

bet365

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Προμηθέα Πάτρας (7/6, 19:30, Cosmote Sport 4) στο κλειστό του ΟΑΚΑ στον 5ο και τελευταίο ημιτελικό της Basket League, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τους φετινούς τελικούς!

Περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν. Τα πράγματα είναι απλά: Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αν είναι η ΑΕΚ θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Αν είναι ο Προμηθέας θα έχει το μειονέκτημα. Αντίστοιχα, ο ηττημένος θα αρκεστεί στη σειρά των μικρών τελικών απέναντι στο Περιστέρι, με έπαθλο το μετάλλιο της 3ης θέσης του φετινού πρωταθλήματος!

Μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες εκμεταλλεύτηκαν τις έδρες τους, με αποτέλεσμα το σκορ να είναι στο 2-2 και να χρειάζεται και 5ο ματς προκειμένου να κριθεί το εισιτήριο των τελικών. Μέχρι στιγμής το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με το αν θα έχει κόσμο του ΟΑΚΑ ή όχι. Όπως είναι γνωστό η Ένωση έχει τιμωρηθεί με ποινή κεκλεισμένων των θυρών για ένα ματς ωστόσο οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ και περιμένουν την απόφαση εντός της ημέρας!

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για καμία από τις δύο ομάδες, αφού στις τάξεις του Προμηθέα κανονικά θα αγωνιστεί και ο Λάνγκστον Χολ που είχε πρόβλημα τραυματισμού. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Καρακατσούνης, Πουρσανίδης και Ανδρικόπουλος.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα