Προμηθέας - ΑΕΚ: Αποχώρησε τραυματίας, αλλά επέστρεψε ο Χολ (pic)

Κάτια Πετροπούλου
Προμηθέας - ΑΕΚ: Αποχώρησε τραυματίας, αλλά επέστρεψε ο Χολ (pic)

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Λάνγκστον Χολ αποχώρησε με το τέλος της πρώτης περιόδου από το παρκέ, αλλά επέστρεψε προς το τέλος της δεύτερης.

Ο Αμερικανός, στην προσπάθειά του να σταματήσει τον Γκέιμπ Γιορκ, πήγε πάνω του μαζί με τον Τερέλ Παρκς και γύρισε το πόδι του, λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου.

Ο Χολ πήγε στα αποδυτήρια κι επέστρεψε και οι πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα. Παρόλα αυτά, δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, καθώς μπήκε στον αγώνα δύο λεπτά πριν το ημίχρονο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα