Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο πρόγραμμα, αλλά...

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο πρόγραμμα, αλλά...

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο πρόγραμμα, αλλά...

Στις 19:00 (CosmoteSports4) είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι «αιωνίων» για τα playoffs, με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν πρώτα την απόφαση του ΑΣΕΑΔ (12:00). Κανονικά με τον κόσμο του ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ.

Η πρώτη φάση των playoffs άρχισε το Σάββατο (18/05) με τρία ματς και το σημερινό Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ολυμπιακός (20/05, 19:00, CosmoteSports4) θα έκλεινε κανονικά την αυλαία.

Ωστόσο, η διεξαγωγή του αγώνα είναι στον... αέρα, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποφασίσει να μην κατέβουν στο ΟΑΚΑ, εφόσον δεν έχουν οριστεί ξένοι διαιτητές για το ματς, όπως ήταν το αίτημά τους, αλλά οι Αναστόπουλος, Μάνος και Διαμαντής (ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει την εξαίρεση των δύο πρώτων από τα παιχνίδια του). Σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι, μια τέτοια απόφαση θα σημάνει υποβιβασμό στην Α2 για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Την ίδια στιγμή, στις 12:00 θα εκδικαστεί η προσφυγή που είχαν κάνει οι Πειραιώτες στο ΑΣΕΑΔ και αφορούσε την «παράνομη κλήρωση» της τελευταίας αγωνιστικής της Basket League.

Best of internet