Μπάνκι: «Ήμασταν σοβαροί, συγχαρητήρια στον Κολοσσό»

Μπάνκι: «Ήμασταν σοβαροί, συγχαρητήρια στον Κολοσσό»

bet365

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για την σοβαρή εικόνα που είχε η ΑΕΚ κόντρα στον Κολοσσό και συνεχάρη τους Ροδίτες για την προσπάθειά τους.

Ο Ιταλός τεχνικός είπε στην Συνέντευξη Τύπου: «Κάναμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα που είχε την ίδια συγκέντρωση και τα 40 λεπτά. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, για να μπουν οι νέοι παίκτες στην ομάδα και να μπορέσουμε να βρούμε τη συνοχή μας, μετά και τη μεγάλη απουσία του Θίοντορ. Υπάρχουν αρκετά που μπορούμε να βελτιώσουμε. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για έναν πολύ δύσκολο πρώτο γύρο στα playoffs. Όμως, είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να κάνουμε ένα παιχνίδι με μεγάλη συνοχή και τα 40 λεπτά.

Έχουμε μόνο ένα στιλ και έναν τρόπο, να δουλεύουμε σταθερά και με την ίδια ένταση σε όλον τον αγώνα. Θα ήθελα να κάνω και ένα σχόλιο για τον Κολοσσό. Θέλω να τους συγχαρώ για την προσπάθειά τους. Για τη σοβαρότητα που αντιμετώπισαν το πρωτάθλημα, μέχρι και την τελευταία αγωνιστική και παρά τον υποβιβασμό τους, παρουσιάζονταν σοβαροί σε όλα τα ματς. Τους εύχομαι με την πρώτη ευκαιρία την άλλη χρονιά να επιστρέψουν στην Α1».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα