Κώττας: «Μαχητικοί με Πανιώνιο»

Gazzetta team
Κώττας: «Μαχητικοί με Πανιώνιο»

bet365

Ο Θωμάς Κώττας μίλησε για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (07/05, 18:30) κι έκανε έναν μικρό απολογισμό της σεζόν.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Να είμαστε μαχητικοί με τον Πανιώνιο

Γεια σας φίλοι μου

Έχουμε μπροστά μας το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Ένας αγωνιστικός κύκλος φτάνει στο τέλος του. Παίζουμε απέναντι στον Πανιώνιο, που είναι μια μαχητική ομάδα, ένα παιχνίδι που επί της ουσίας δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά εμείς από την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, για να ολοκληρώσουμε την κανονική περίοδο νικηφόρα. Γιατί μπορεί να είναι και η τελευταία (νίκη) της σεζόν!

Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας όπου θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο μαχητικοί γίνεται και να βρούμε κίνητρο για να φτάσουμε στον στόχο μας. Τη νίκη. Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ, ώστε να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του.

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό μπορούμε να πούμε ότι η χρονιά ολοκληρώνεται με επιτυχία, καθώς πετύχαμε στην πρώτη σεζόν της παρουσίας του Χολαργού στην Basket League να βρεθούμε στα playoffs.

Προσωπικά ήταν μια πολύ ωραία χρονιά, είχαμε καλή χημεία όλα τα παιδιά και αυτό βγήκε στο γήπεδο και αποτέλεσε και ένα από τα στοιχεία της επιτυχίας.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν τα playoffs, όπου εκεί θα κοιτάξουμε να απολαύσουμε τα παιχνίδια έχοντας δίπλα μας τον κόσμο που μας στήριξε όλη την χρονιά.

Θωμάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα