Ξανά... στα χαρακώματα Βασιλειάδης - Βασιλακόπουλος!

Gazzetta team
Ξανά... στα χαρακώματα Βασιλειάδης - Βασιλακόπουλος!
Από την πλευρά του Γιώργου Βασιλειάδη αναφέρουν πως ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι υπεύθυνος για τη διαφαινόμενη διάλυση του ελληνικού μπάσκετ ενώ από το περιβάλλον της ΕΟΚ κάνουν λόγο για... γελοιότητες και αστειότητες του υφυπουργού Αθλητισμού!

Οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ είναι ραγδαίες τις τελευταίες ώρες αφού ο Παναγιώτης Αναστόπουλος κλήθηκε να διευθύνει τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τον Προμηθέα Πατρών την Τετάρτη (8/5), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι Πειραιώτες ξεκαθάρισαν μετά από τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και την αποχώρησή τους στο ημίχρονο του αγώνα με τους «πράσινους» πως οι Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου είναι «ανεπιθύμητοι», τονίζοντας πως δεν πρόκειται να αγωνιστούν σε οποιαδήποτε αναμέτρηση διευθύνουν οι συγκεκριμένοι διαιτητές.

Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως θα επιμείνουν στην αρχική τους απόφαση να μην κατέβουν στον αγώνα με τους Πατρινούς και από την πλευρά του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη αναφέρουν πως: «Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν έχει κάνει την παραμικρή ενέργεια για να εξομαλύνει την κατάσταση. Δεν έχει κάνει τίποτα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει δίκιο ο Ολυμπιακός. Όμως υπάρχει ένα κλίμα και εκείνος κρύβεται, δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Η διαφαινόμενη διάλυση του ελληνικού μπάσκετ έχει ονοματεπώνυμο, Γιώργος Βασιλακόπουλος».

Πάντως από την πλευρά του προέδρου της ΕΟΚ, επισημαίνεται πως: «Οι μέσω κύκλων εκπεφρασμένες απόψεις του κύριου Βασιλειάδη είναι γελοιότητες και αστειότητες από τις οποίες λείπει δυστυχώς τελείως η σοβαρότητα. Αναδεικνύουν το ανεύθυνον του προσώπου, το οποίο αναλαμβάνει τις ευθύνες της στοχοποίησης του προέδρου της ΕΟΚ, με την γνωστή πολυετή διαδρομή στο άθλημα, σε εθνικός και διεθνές επίπεδο. Θα υπάρξει άμεση κίνηση εναντίον του, φυσικά εντός των πλαισίων των νόμων και των κανονισμών τους οποίους ο ίδιος με τις δηλώσεις του προσβάλει. Θεωρούμε όμως και ότι πρέπει να επέμβουν και άλλοι θεσμοί και να βάλουν ένα φρένο στον κατήφορο που τους παρασύρει και τους εκθέτει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα