ΑΕΚ: Εξετάζει Εμπάκουε για σέντερ

ΑΕΚ: Εξετάζει Εμπάκουε για σέντερ

Κάτια Πετροπούλου
ΑΕΚ: Εξετάζει Εμπάκουε για σέντερ

bet365

Το όνομα του Τρέβορ Εμπάκουε βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ για την ενίσχυση στο 5. Αν έρθει, αποχωρεί ο Μάλκολμ Γκρίφιν.

Η ΑΕΚ έχει στο... στόχαστρο τον Αμερικανό σέντερ, Τρέβορ Εμπάκουε, μια κίνηση που αν γίνει επηρεάζει και τον Μάλκολμ Γκρίφιν.

Αν η «Βασίλισσα» φέρει στην Ελλάδα τον Εμπάκουε, τότε ο Γκρίφιν θα αποτελέσει παρελθόν και ο Τρέβορ θα είναι η ενίσχυση στη θέση «5», πλαισιώνοντας τον Βινς Χάντερ.

Τον παίκτη ξέρει καλά ο Λούκα Μπάνκι από τα χρόνια στην Τορίνο, τότε που ο Αμερικανός είχε κατακτήσει το Κύπελλο Ιταλίας

Την σεζόν 2015-2016 έπαιξε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και μέτρησε 8.9 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ στο πρωτάθλημα Ισραήλ, ενώ πήρε γεύση και από τη Euroleague.

Πριν την ομάδα του λαού είχε πέρασμα από Ρόμα και Μπάμπεργκ, ενώ μετά τη Μακάμπι, αγωνίστηκε σε Ζενίτ, Τορίνο, Λούντβιγκσμπουργκ.

Η φετινή σεζόν τον βρήκε στην Οσάκα όπου είχε 9 πόντους και 9 ριμπάουντ μέσο όρο, αλλά η ομάδα του μένει εκτός playoffs του ιαπωνικού πρωταθλήματος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα