Κουτσός: «Λίγες ελπίδες να σωθούμε»

Κουτσός: «Λίγες ελπίδες να σωθούμε»

bet365

Ο προπονητής της Κύμης παρά τη νίκη επί του Λαυρίου αναφέρθηκε στις ελάχιστες ελπίδες παραμονής της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Ισίδωρου Κουτσού αναλυτικά:

«Το συναίσθημα που μας διακατέχει όλους μας στα αποδυτήρια είναι μια χαρμολύπη. Χαρήκαμε μεν για την νίκη μας, αλλά οι ελπίδες μας για να παραμείνουμε στην κατηγορία είναι πλέον λίγες. Μέσα στην εβδομάδα έγιναν πολλά περίεργα πράγματα με την φυγή του Λιούις, ενώ ο Τουτζιαράκης είχε κάταγμα στο δάχτυλο, οπότε η ομάδα έπαιξε ουσιαστικά λειψή.

Παίξαμε λοιπόν χωρίς τον φυσικό μας ηγέτη και αυτό μας βοήθησε να βγάλουμε περισσότερη ψυχή και να παίξουμε πιο ομαδικά. Αυτό πήγε να μας στοιχίσει στο τέλος με την πίεση του Λαυρίου και με το ότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε πολύ ώρα την μπάλα στα χέρια μας, αλλά θεωρώ ότι σήμερα η ομάδα μας έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ και είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και για την προσπάθεια που έκαναν.

Η ομάδα πάντα, σε σχέση και με το μπάτζετ που είχε, έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Κατά την διάρκεια της σεζόν είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά είχαμε και παιχνίδια που παίξαμε πολύ καλά και πολύ σωστά . Εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο για την Κύμη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα