Με το... βλέμμα στο ΟΑΚΑ!

Gazzetta team
Με το... βλέμμα στο ΟΑΚΑ!
Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό είναι εκείνο που ξεχωρίζει στην 25η αγωνιστική της Basket League, ενώ Κύμη και Λαύριο έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Η Basket League συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και όλα τα παιχνίδια είναι την ίδια ώρα, εκτός από αυτό φυσικά του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Χολαργό, που εξαιτίας των υποχρεώσεων των «πρασίνων» θα πρέπει να γίνει άλλη ημέρα.

Όλα τα ματς έχουν το δικό τους ενδιαφέρον, αλλά ξεχωρίζει εκείνο της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Για τους γηπεδούχος εκτός είναι ο Θίοντορ, ο Καββαδάς και ο Ματσιούλις φυσικά, ενώ για τον Ολυμπιακό πέρα από τους γνωστούς απόντες, ο Γιώργος Πρίντεζης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην μέση και δεν θα είναι στην διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ. Πιθανότατα ντεμπούτο με την νέα του ομάδα θα κάνει ο Ουίλ Τσέρι.

Για την «μάχη» της παραμονής σπουδαίο ματς αναμένεται στην Κύμη όπου αντιμετωπίζει το Λαύριο, ενώ το Ρέθυμνο υποδέχεται το Περιστέρι Βίκος Cola. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στο «Παλατάκι» τον Κολοσσό Ρόδου, ενώ ο Προμηθέας Πάτρας παίζει με τον Πανιώνιο. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον Ήφαιστο Λήμνου να υποδέχεται τον Άρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα