Προς διαζύγιο Ολυμπιακός και Ουέμπερ

Προς διαζύγιο Ολυμπιακός και Ουέμπερ

Προς διαζύγιο Ολυμπιακός και Ουέμπερ

Ο Μπριάντε Ουέμπερ έχει υποπέσει σε αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα το τελευταίο διάστημα, του λείπει η πατρίδα του και όλα δείχνουν πως θα λήξει πρόωρα η συνεργασία με τον Ολυμπιακό. 

Ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν έχει να αντιμετωπίσει δεκάδες προβλήματα τα οποία εν πολλοίς επηρέασαν και την αγωνιστική του εικόνα.

Μέσα σε όλα αυτά τις τελευταίες μέρες προστέθηκε ένα ακόμη και μάλιστα από έναν εκ των καλύτερων παικτών του.

Ο Μπριάντε Ουέμπερ έχει υποπέσει σε μαζεμένα πειθαρχικά παραπτώματα τα οποία αντιλήφθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ και η διοίκηση. Αρχικά θέλησαν να λήξει με κάποιες απλές συζητήσεις, αλλά ο Αμερικανός έβγαλε και κάποια ψυχολογικά προβλήματα στην πορεία αφού παραπονιέται συνέχεια για το πόσο του λείπει το σπίτι του και η οικογένειά του, σε βαθμό να βάζει ακόμη και τα κλάματα στα αποδυτήρια.

Στον Ολυμπιακό έκαναν αρκετές φορές τα στραβά μάτια, αλλά ο Ουέμπερ παρά τα όσα συζητήθηκαν μεταξύ τους υπέπεσε και σε άλλο παράπτωμα και όλα δείχνουν πως θα ολοκληρωθεί πρόωρα η συνεργασία τους.

Διοικούντες και παίκτης θεωρούν πως δεν ωφελεί κανέναν να συνεχιστεί η συνεργασία τους και μένει να συμφωνήσουν στο ποσό της αποδέσμευσης, αλλά δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Best of internet