Ξανθόπουλος: «Περιμέναμε ότι θα είμαστε στο Final 4, να σηκώσουμε κεφάλι»

Κάτια Πετροπούλου
Ξανθόπουλος: «Περιμέναμε ότι θα είμαστε στο Final 4, να σηκώσουμε κεφάλι»

bet365

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε για τον αποκλεισμό από το BCL, τη νίκη επί του Λαυρίου και τη συνέχεια της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος γκαρντ της ΑΕΚ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, μετά από περίπου δύο μήνες, και είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, γιατί το Λάυριο είναι καλή ομάδα και τους αδικεί η θέση τους. Προερχόμαστε κι εμείς από έναν δύσκολο αποκλεισμό, γιατί όλοι περιμέναμε να περάσουμε στο Final 4. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε, χωρίς να έχουμε δικαιολογίες για τραυματισμούς, θα μπορούσαμε να έχουμε περάσει. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, για όλη την προσπάθεια σε όλη την χρονιά, γιατί είναι πολύ δύσκολη, εξαιτίας των τραυματισμών. Συνεχίζουμε.

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε δεύτεροι, λόγω της τιμωρίας του Ολυμπιακού. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, με τον Παναθηναϊκό, στην έδρα μας και να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε, μέχρι το τέλος, για να εξασφαλίσουμε αυτή τη θέση, που θα είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς. Μακάρι να είμαστε καλά και να τελειώσουμε την χρονιά χωρίς άλλους τραυματισμούς, να σηκώσουμε κεφάλι, για να τελειώσουμε καλά την χρονιά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα