Ζάρας: «Δεν χαλαρώνουμε»

Gazzetta team
Ζάρας: «Δεν χαλαρώνουμε»

bet365

Ο Θόδωρος Ζάρας μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λαυρίου, εξήγησε επίσης και τα σκαμπανεβάσματα που έχει η ομάδα του στην απόδοσή του.

Ο Δικέφαλος σημείωσε τη δεύτερη διαδοχική νίκη του στο Πρωτάθλημα και διατήρησε στο ακέραιο της πιθανότητας του για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης. Ο Θόδωρος Ζάρας στάθηκε στην εικόνα του αγώνα με το Λαύριο αλλά και στην προσοχή που πρέπει να επιδεικνύει η ομάδα του όταν ξεφεύγει με διαφορές. «Γνωρίζαμε ότι το Λαύριο είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Ήμασταν πολύ καλοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και για αυτόν τον λόγο πήραμε τη μεγάλη διαφορά. Αυτό που αποδεικνύεται για άλλη μια φορά είναι ότι το επίπεδο της Basket League δεν μας επιτρέπεται να χαλαρώνουμε, γιατί οι διαφορές εξανεμίζονται. Το σημαντικό είναι πάντως, ότι φτάσαμε στη νίκη. Κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική στο σημείο που βρισκόμαστε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο πιο πολλές νίκες γίνεται και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται», είπε.

Σε ερώτηση για την διαφορετική αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο έπειτα από το εντυπωσιακό πρώτο μέρος, είπε: «Ίσως φταίει το γεγονός ότι μετά τη διακοπή του ημιχρόνου δεν μπαίνουμε τόσο συγκεντρωμένοι. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Το έχουμε επαναλάβει και σε άλλα παιχνίδια. Πιστεύω πως είναι πιο πολύ θέμα μυαλού».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα