Χωρίς Μπελ με ΑΕΚ

Gazzetta team
Χωρίς Μπελ με ΑΕΚ

bet365

Ο Γκάρι Μπελ τέθηκε εκτός αποστολής για τον αγώνα (30/03, 17:00) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης», καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο κι όπως σημείωσε η ΚΑΕ Άρης στην ενημέρωσή της… «δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό (30/03) παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Αμερικανός guard θα μείνει στη Θεσσαλονίκη και θα συνεχίσει τις θεραπείες. Την αποστολή του ΑΡΗ, της οποίας επικεφαλής είναι ο Τάσος Μωυσιάδης, απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Jones, Kyser, Τολιόπουλος, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Βουλγαρόπουλος, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Harris».

Καστρίτης: «Να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί»

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στο αυριανό (30/3) παιχνίδι. «Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ, σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Η αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι πολύ ενεργητικοί στην άμυνά τους, χρησιμοποιούν εξαιρετικά τα χέρια πάνω στην μπάλα και μεταφράζουν τα πολλά κλεψίματα σε εύκολους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο. Επίσης, είναι επικίνδυνοι και στο επιθετικό ριμπάουντ και στους πόντους δεύτερης ευκαιρίας. Εμείς πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας, να κυκλοφορήσουμε σωστά την μπάλα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, για να καταφέρουμε να πάρουμε από τον συγκεκριμένο αγώνα, αυτό που μας αναλογεί».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα