Καμπερίδης: «Προσηλωμένοι στα δικά μας στάνταρ»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Προσηλωμένοι στα δικά μας στάνταρ»

bet365

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ολυμπιακό (24/3, 17:00) και ο Γιώργος Καμπερίδης εξήγησε πως το ζητούμενο για τους Νεοσμυρνιώτες είναι να παίξουν ένα καλό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, τον Μάρτιο, ο Πανιώνιος πέτυχε δυο σημαντικές νίκες, τις οποίες στόχευσε στο πρόγραμμα του και πιστεύω ότι μπορούμε να ελέγξουμε με τα δικά μας χέρια μας, την πορεία της ομάδας στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές για να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην Basket League.

Έχουμε δείξει αποφασιστικότητα και αυτοσυγκέντρωση στα τρία τελευταία παιχνίδια μας και δεν πρόκειται να αλλάξουμε τακτική, γιατί αυτός είναι ο πιο σίγουρος δρόμος της παραμονής και θα τον διανύσουμε μέχρι τέλους.

Μετά την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και με αντίπαλο το Ρέθυμνο, επιστρέφουμε στην νέα έδρα μας, στο Παλαιό Φάληρο, έχοντας προσαρμοστεί σε μεγάλο ποσοστό και θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό.

Ο αντίπαλος μας προέρχεται από μια άσχημη εμφάνιση στην Ευρωλίγκα, αλλά σε καμμία περίπτωση, στον Πανιώνιο, δεν πρόκειται να αποπροσανατολιστούμε και να γίνουμε υπεραισιόδοξοι, γιατί πρόκειται για εμπειρότερο και ποιοτικότερο αντίπαλο που θα θέλει να αντιδράσει.

Ο Πανιώνιος θα είναι προσηλωμένος στα δικά του στάνταρ απόδοσης και στις οδηγίες του προπονητή μας, θέλοντας να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, χωρίς την πίεση του θετικού αποτελέσματος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα