Όλα για όλα ο Κολοσσός

Book-nomikarios Book-nomikarios
Όλα για όλα ο Κολοσσός

bet365

Έχουμε χάσει το μέτρημα των σερί κερδοφόρων παρουσιών του Book-nomikarios στο Gazzetta, αλλά μετά τον άσο της Αλ Ιττιχάντ με αναφορά στον Πρίγιοβιτς που σκόραρε δις, επιστρέφει για αγώνα ζωής και θανάτου της μπασκετικής Α1!

O Koλοσσός με μυθική εμφάνιση και παρά την απουσία του ηγέτη σέντερ Μαυροειδή (επιστρέφει) πήρε αδιανόητο διπλό στη Θεσσαλονίκη καθώς έχανε με διψήφιες διαφορές απ' τον Άρη. Είχε 14/29 τρίποντα. Το Λαύριο του κόουτς Σερέλη έχει επιθετικές αρετές, αλλά δεν παίζει παθιασμένη άμυνα και αυτό είναι πρόβλημα. Ο Κολοσσός παίζει με ηθικό ακμαιότητα και το Βενετόκλειο αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο μετά το διπλό με τον Άρη. Λίγο η έδρα, λίγο η διαφορά ψυχολογίας και ηθικού στα 2 στρατόπεδα, λίγο το γεγονός ότι το Λαύριο δέχτηκε 100άρα μέχρι κι απ' τον Πανιώνιο, είναι στοιχεία που δείχνουν ότι ο Κολοσσός θα μπορέσει να "βάλει" (έχει θέμα στη δημιουργία και στο σκοράρισμα) και με το πάθος του "ν' αντέξει". Θα πάρω τον άσο.

ΕΛΛΑΔΑ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ : ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΛΑΥΡΙΟ -> 1 (1.60)

ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).