Όλοι μέσα στον Άρη πλην Αγγέλου

Όλοι μέσα στον Άρη πλην Αγγέλου

Gazzetta team
Όλοι μέσα στον Άρη πλην Αγγέλου

bet365

Τρεις επιστροφές μέτρησε ο Γιάννης Καστρίτης στη σημερινή (14/3) προπόνηση καθώς Μποχωρίδης, Βεργίνης και Τολιόπουλος τέθηκαν στη διάθεσή του.

Στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ Άρης αναφέρει… «Μειώνονται τα προβλήματα για τον Γιάννη Καστρίτη για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής τηςBetshop Basket League. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο Δημήτρης Βεργίνης και ο Βασίλης Τολιόπουλος συμμετείχαν σε κανονικούς ρυθμούς στη σημερινή (14/03) απογευματινή προπόνηση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Αγγέλου, ο οποίος δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα. Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση με τη χρήση video. Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της αύριο (15/03) με μια μεσημεριανή προπόνηση και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα».

Η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε επίσης για τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/3) για τα μέτρα τάξης του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. «Πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/03) το μεσημέρι, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει το μεθεπόμενο Σάββατο 23 Μαρτίου στο «Nick Galis Hall», για την 20η αγωνιστική της BetshopBasket League. Παρόντες ήταν εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., της Δ.Ε.Α.Β. και των δυο ομάδων. Την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκπροσώπησε ο General Manager, Θωμάς Ντούλης».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα