Σχίζας: «Τα προβλήματα, ο Χολαργός και η ΑΕΚ»

Gazzetta team
Σχίζας: «Τα προβλήματα, ο Χολαργός και η ΑΕΚ»

bet365

Ο Σταύρος Σχίζας μίλησε για τον Τελικό Κυπέλλου, τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ, τον αγώνα με τον Χολαργό και το ευρωπαϊκό «ραντεβού» με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Νέες προκλήσεις μπροστά μας

Γεια σας,

Τα λέμε μέσα από το blog και πάλι μετά από αρκετό καιρό, καθώς υπήρχε μεγάλη διακοπή. Εμείς βέβαια, είχαμε… δουλειά σε αυτό το διάστημα, καθώς περάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στον τελικό, γυρίσαμε το παιχνίδι, αλλά στο τέλος δεν καταφέραμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου.

Τώρα έχουμε μπροστά μας νέες προκλήσεις, αρχίζοντας από το ματς με τον Χολαργό, μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο λόγω του κενού που υπήρχε με τη διακοπή.

Μπορεί να πήραμε κάποιες ανάσες που είναι απαραίτητες κατά τη διάρκεια μιας επίπονης σεζόν, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Είχαμε κάποια προβλήματα στις προπονήσεις την εβδομάδα που μας πέρασε, αλλά είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι.

Λίγες μέρες μετά, υπάρχει και το σπουδαίο παιχνίδι με την ΑΕΚ για το Basketball Champions League, το οποίο περιμένουμε με ανυπομονησία. Η προσοχή μας, όμως και η συγκέντρωσή μας είναι στραμμένη αποκλειστικά στον αγώνα με τον Χολαργό. Από το βράδυ του Σαββάτου θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε με το ματς της Τρίτης…».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα