Πονάει ο Καλάθης αλλά θα πάει συντηρητικά

Πονάει ο Καλάθης αλλά θα πάει συντηρητικά

Gazzetta team
Πονάει ο Καλάθης αλλά θα πάει συντηρητικά

bet365

Ο Νικ Καλάθης αντιμετωπίζει από το ξεκίνημα της σεζόν πρόβλημα με το πέλμα του αριστερού του ποδιού αλλά από τη στιγμή που οι πόνοι έγιναν πιο έντονοι αναμένεται να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ένιωσε περισσότερους πόνους κατά τη διάρκεια του All Star Game της Θεσσαλονίκης και γι' αυτόν τον λόγο δεν χρησιμοποιήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι.

Προκειμένου να αγωνιστεί στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό έπρεπε να σφίξει ακόμα περισσότερο τα δόντια του απ' ότι όλους τους προηγούμενες μήνες, ενώ δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στον τελικό αφού θα δώσει κανονικά το «παρών». Η συνέχεια ωστόσο αναμένεται να φέρει περισσότερη ξεκούραση για τον Καλαθη, ο οποίος θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα ώστε να μην επιβαρύνει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η αλήθεια είναι ότι κάνει θεραπείες από το ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν ενώ υπήρξαν στιγμές που οι πόνοι ήταν πολύ πιο έντονοι. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα αγωνίζεται στα ματς της EuroLeague ωστόσο θα ξεκουράζεται σε αυτά του πρωταθλήματος, με εξαίρεση ίσως κάποια ντέρμπι. Αυτό σημαίνει ότι δύσκολα δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Χίμκι ωστόσο δεν θα ταξιδέψει στη Ρόδο για το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Κολοσσό. Η κατάστασή του θα εκτιμάται μέρα με τη μέρα αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα... ρίξει στροφές στα ματς της Basket League.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα