Πιτίνο: «Πρώτη φορά το ζω αυτό σε 42 χρόνια προπονητικής»

Gazzetta team
Πιτίνο: «Πρώτη φορά το ζω αυτό σε 42 χρόνια προπονητικής»
Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για την απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει στο 2ο ημίχρονο του ημιτελικού, τονίζοντας πως δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο στην προπονητική του καριέρα, ενώ ανέφερε πως σέβεται απόλυτα το προπονητικό τιμ και τους παίκτες των ερυθρολεύκων.

Οι δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο στην κάμερα της ΕΡΤ

«Βάλαμε πολλά lay ups. Παίξαμε την άμυνα που ειχαμε παίξει όλη τη χρονιά. Εκμεταλλευτήκαμε τα mismatch, εκεί χτυπήσαμε στο πρώτο ημίχρονο»

Για την απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει στο 2ο ημίχρονο: «Πρώτη φορά το ζω αυτό. Είμαι απογοητευμένος. Τα ματς πρέπει να παίζονται στο γήπεδο. Θέλουμε να παίξουμε μπάσκετ. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Πήγαμε στον Ολυμπιακό και μας κέρδισαν καθαρά, ήταν καλύτερα προετοιμασμένοι. Τα παιχνίδια πρέπει να γίνονται στο παρκέ. Δεν μου αρέσει το μήνυμα που στάλθηκε σήμερα Το ματς είναι σημαντικό. Πρέπει να σεβαστούμε το παιχνίδι. Σέβομαι τον αντίπαλο προπονητή. Είναι πολύ απογοητευτικό για μένα αυτό που βλέπω. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα. Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό σε 42 χρόνια που κοουτσάρω. Σέβομαι το coaching staff του Ολυμπιακού και τους παίκτες του».

Στο τέλος τόνισε: «Θέλουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο. Το μυαλό μας είναι εκεί. Έχουμε πολλά καλά μπροστά μας. Οι Έλληνες έχουν προοπτικές, ο Τόμας παίζει εξαιρετικά. Ο Καλάθης και ο Παπαπέτρου έχουν αριθμούς που συνεχώς ανεβαίνουν κάτι που είναι πολύ ενθαρρυντικό»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα