Καστρίτης: «Με την ίδια δίψα και ταπεινότητα»

Καστρίτης: «Με την ίδια δίψα και ταπεινότητα»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Καστρίτης: «Με την ίδια δίψα και ταπεινότητα»

bet365

Στο περιθώριο της γιορτής των ακαδημιών του Άρη, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, Γιάννης Καστρίτης, αναφέρθηκε στον στόχο για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Στην αρχική τοποθέτησή του, ο Γιάννης Καστρίτης, υποστήριξε: «Ήταν μια όμορφη εκδήλωση. Ο Άρης είναι ενιαίος. Ήταν μεγάλη μας χαρά που βρεθήκαμε με τους αθλητές των ακαδημιών αλλά και του παιδικού και εφηβικού. Νομίζω ότι και η εικόνα που βλέπουμε στο γήπεδο με τον κόσμο να το γεμίζει και η σημερινή εκδήλωση είναι καλά σημάδια και αποδεικνύουν την ενότητα της ομάδας. Καλή χρονιά και πρόοδο στα παιδιά και πάνω απ’ όλα υγεία και επιτυχίες».

Σχετικά με το αν τα πράγματα εξελίχθηκαν καλύτερα απ’ ότι περίμενε, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία. «Καταρχάς είμαστε σε μια περίοδο όπου τα πράγματα ακόμη εξελίσσονται. Έχουμε μπροστά μας μια διακοπή,. Κλείνει ένας μικρός κύκλος. Είμαι πολύ χαρούμενος με τα τελευταία αποτελέσματα και για τον κόσμο γιατί ήταν πολύ στεναχωρημένος, αλλά και για τους αθλητές και τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα γιατί ήταν πολύ πιεσμένοι. Βλέπω τους πάντες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και οι νίκες είναι μια επιβράβευση και την αξίζουν. Θέλω να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση, να βελτιωνόμαστε και με ταπεινότητα αλλά και δίψα να φτάσουμε όσιο πιο ψηλά μπορούμε».

Για το αν αλλάζουν πλέον οι στόχοι: «Η αλήθεια είναι ότι εμείς σαν αγωνιστικό τμήμα ποτέ δεν είχαμε θέσει στόχο να πούμε ότι πάμε για την παραμονή, ούτε θα πούμε κάτι τώρα. Για να φθάσεις στο σημείο να μας στο ταβάνι σου είναι η καθημερινή δουλειά και ξεχωρίζοντας τις εβδομάδες στοχεύοντας στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε το ταμείο μας».

Για τη διακοπή: «Δεν θα αλλάξουμε πολλά πράγματα. Τα παιδιά έχουν ανάγκη από πνευματική και σωματική ξεκούραση. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Η ομάδα θα συνεχίζει να στηρίζεται στην άμυνα, στην ενέργεια και στη διάθεση. Θέλουμε να διορθώσουμε μικρά πράγματα τα οποία όμως είναι πολύ σημαντικά στο μπάσκετ».

Για το γεγονός ότι δεκάδες μικρά παιδιά φωτογραφήθηκαν μαζί του: «Οι προπονητές έχουμε έναν ιερό σκοπό να γαλουχήσουμε σωστά τα παιδιά κι εκτός των τεσσάρων γραμμών. Αν πάρουν κάτι από αυτό στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους, αυτό θα είναι πολύ ευχάριστο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα