Γιατράς: «Λες και βλέπαμε τον Στεφ Κάρι»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Γιατράς: «Λες και βλέπαμε τον Στεφ Κάρι»!

bet365

Ο Στίβεν Γκρέι πέτυχε 31 πόντους με 8/12 τρίποντα κόντρα στον Προμηθέα και ο Μάκης Γιατράς στάθηκε στην απόδοση του Αμερικανού γκαρντ του Περιστερίου Βίκος Cola.

Ο Προμηθέας έσπασε το εντός έδρας αήττητο του Περιστερίου στην Basket League και ο προπονητής των Πατρινών δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε μία μεγάλη νίκη. Νομίζω πως η ομάδα μου ήταν συγκεντρωμένη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ήμασταν μπροστά για αρκετό χρονικό διάστημα και κερδίσαμε δίκαια ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και μια εξαιρετική ομάδα που έχει κάνει τρομερό πρώτο γύρο. Εκμεταλλευτήκαμε την απουσία του Χάροου, παρ' όλα αυτά βρεθήκανε μέσα στο παιχνίδι ο Καράμπελας ο οποίος, οφείλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα του Περιστερίου που εμπιστεύεται τα νέα παιδιά αλλά και στον ίδιο τον αθλητή που μπήκε μέσα και έδωσε την ψυχή του.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Γκρέι έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ήτα λες και βλέπαμε τον Στεφ Κάρι. Μετά μπήκε και ο κόσμος του Περιστερίου στο ματς και δημιούργησε μία "καυτή" έδρα. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα μου ήταν συγκεντρωμένη και καταφέραμε στο τέλος να κερδίσουμε σχετικά εύκολα. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε, δεν έχουμε να πούμε πολλά και συνεχίζουμε γιατί την Τετάρτη έχουμε έναν ακόμα τελικό, με την Νεπτούνας και το ταξίδι συνεχίζεται. Εκτός έδρας παίζουμε καλύτερα απ' ότι εντός. Όχι πως υπάρχει πίεση, αλλά νομίζω πως εκτός έδρας είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Μπορεί τα ευρωπαϊκά παιχνίδια να προκαλούν κούραση αλλά μας δίνουν και ρυθμό. Έχουμε επίσης, μεγάλο ρόστερ και τώρα που παίζουν όλοι, έχουμε διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Το Περιστέρι γύρισε το παιχνίδι, ξέραμε πως θα αντιδράσει αλλά κάναμε κι εμείς το ίδιο όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Προσπεράσαμε με τρεις πόντους και δεν αφήσαμε το Περιστέρι να ξανά περάσει μπροστά. Ο Μπράουν μπορεί να ήταν άστοχος αλλά έπαιξε καταπληκτική άμυνα. Κι o Μπράουν είναι ένας παίκτης που παίζει για την ομάδα. Στο τέλος, και ο Παρκς ήταν καθοριστικός κι ο Λίποβι το ίδιο αλλά μην αρχίζουμε και λέμε για τον καθ' ένα. Η ομάδα έπαιξε καλά και είμαστε χαρούμενοι για την νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα