Ρέθυμνο: Έχει γίνει... μετρ των παρατάσεων!

Gazzetta team
Ρέθυμνο: Έχει γίνει... μετρ των παρατάσεων!

bet365

Το Ρέθυμνο ξέρει τον τρόπο να παίρνει τα ματς στην παράταση, αφού έχει 4 νίκες στα τελευταία 5 ματς που έχουν κριθεί στο έξτρα πεντάλεπτο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ για το Ρέθυμνο και την παράταση

Εκτός έδρας νίκη μετά από έναν χρόνο πανηγύρισε το Ρέθυμνο Cretan Kings περνώντας από το Λαύριο. Η τελευταία επιτυχία του μακριά από την Κρήτη, ήταν εκείνη της 6ης Ιανουαρίου 2018 όταν επικράτησε των Τρικάλων BC Aries με 86-76. Έκτοτε μέτρησε 13 διαδοχικές εκτός έδρας ήττες, επτά στο περσινό και έξι στο φετινό Πρωτάθλημα. Τα κατάφερε μέσα από παράταση, σε μία διαδικασία στην οποία δείχνει να έχει έφεση.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη των Κρητικών φέτος σε ματς με παράταση, καθώς τα είχαν καταφέρει και στις 24 Νοεμβρίου στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Χολαργό, του οποίου επιβλήθηκαν με 83-76. Δύο ματς με παρατάσεις είχαν και στο περσινό Πρωτάθλημα με απολογισμό μιας νίκης (εκείνης στα Τρίκαλα) και μιας ήττας (είχε ηττηθεί στις 3 Φεβρουαρίου μετά από διπλή παράταση από τον Κόροιβο με 102-97). Αν υπολογίσουμε και τη νίκη της 3ης Δεκεμβρίου 2016 επί του Προμηθέα με 104-97, το Ρέθυμνο Cretan Kings μετράει τέσσερις επιτυχίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια του, που κρίθηκαν στην παράταση στην τελευταία τριετία

.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα