Παπαθεοδώρου: «Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στον αυριανό (19/1, 15:45) αγώνα με το Ρέθυμνο στην Κρήτη μη έχοντας ακόμη ξεκάθαρη εικόνα για τη συμμετοχή του Τζαμάλ Τζόουνς.

Ο Αμερικανός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή (18/1) προπόνηση του ΠΑΟΚ στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο οποίο θα διεξαχθεί και ο αγώνας με το Ρέθυμνο. Αυτό σημαίνει ότι η συμμετοχή του Τζόουνς θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ περιλάμβανε και ανάλυση του αντιπάλου, ενώ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στην ικανότητα του Ρεθύμνου στο transition game.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο προπονητής της ομάδας σημείωσε: «Ξεκινάμε το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας το Ρέθυμνο. Γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό και κρίσιμο είναι αυτό το παιχνίδι για το Ρέθυμνο στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι τα αντανακλαστικά μας θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση. Θα βρούμε μία ομάδα που θα έχει πολύ μεγάλη διάθεση για να κερδίσει το παιχνίδι. Πρέπει να ελέγξουμε το επιθετικό τους transition, καθώς παραδοσιακά στο γήπεδό τους είναι παραδοσιακά μία ομάδα που το επιδιώκει. Να κοντρολάρουμε τα ατομικά χαρακτηριστικά κάποιον ικανών σκόρερ που έχουν και ταυτόχρονα να τρέξουμε με καθαρό μυαλό και καλές επιλογές στις επιθέσεις μας για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα