Μούρτος: «Επιστροφή στις νίκες»

Gazzetta team
Μούρτος: «Επιστροφή στις νίκες»

bet365

Ο Σπύρος Μούρτος έγραψε τις σκέψεις του για την αναμέτρηση του Ήφαιστου με το Λαύριο.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Αναλυτικά το blog του Έλληνα γκαρντ της ομάδας της Λήμνου όπως δημοσιεύτηκε στο esake.gr:

«Μετά από μία κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Άρη, είμαστε έτοιμοι να δείξουμε σημάδια αντίδρασης. Είναι αλήθεια πώς μας πείραξε η εικόνα που παρουσιάσαμε στη Θεσσαλονίκη. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη.

Απέναντί μας θα βρούμε ένα δυνατό σύνολο όπως αυτό το οποίο διαθέτει το Λαύριο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή στα χέρια μας. Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτή τη φορά πρέπει να έχουμε διάρκεια και σοβαρότητα στα 40 λεπτά του αγώνα, χωρίς μεταπτώσεις στην απόδοση μας. Έτσι όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται εύκολο και δεδομένο, οπότε σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά.

Μετά από δύο εκτός έδρας αγώνες, επιστρέφουμε στο... σπίτι μας και θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί στο «Νίκος Σαμαράς». Όπως έχετε ενημερωθεί εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για έκτη φορά σε αναμέτρηση μας στη Λήμνο, κάτι το οποίο δείχνει πώς ομάδα και κόσμος είναι ένα.

Η στήριξη των φιλάθλων μάς δίνει ώθηση για να παλεύουμε. Φυσικά δεν θέλουμε να τους απογοητεύσουμε και στόχος μας είναι να κλείσουμε με ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα τον πρώτο γύρο της Basket League».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα