Τέλος και τυπικά ο Ρόμπερσον από την ΑΕΚ
Ο Αμερικανός δεν ικανοποίησε με την παρουσία του στους «κιτρινόμαρυους» και από το βράδυ της Κυριακής (06/01), μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενημερώθηκε πως μπορεί να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ επισημοποίησε το «διαζύγιο» με τον 24χρονο φόργουορντ/σέντερ, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Τζόρνταν Θίοντορ στην Basket League.
Αναλυτικά:
«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει ότι προχώρησε σήμερα (09/01) στη λύση της συνεργασίας της με τον Tάιλερ Ρόμπερσον.
Η AEK BC εύχεται στον Τάιλερ κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
