Γιάνκοβιτς: «Αποδείξαμε πως το θέλαμε πιο πολύ»

Gazzetta team
Γιάνκοβιτς: «Αποδείξαμε πως το θέλαμε πιο πολύ»

bet365

Ο Χολαργός πέρασε νικηφόρα από το Nick Galis Hall και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς αναφέρθηκε στο comeback των νεοφώτιστων από το -17 κόντρα στον Άρη.

«Η νίκη επί του Άρη είναι προϊόν ομαδικού αποτελέσματος, ο καθένας έκανε στον τομέα του πολύ καλά την δουλειά του, είναι μια σημαντική επιτυχία για τον Χολαργό, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ γενικά, καθώς αυτές οι νίκες είναι που δημιουργούν καινούργιους παίκτες και φέρνουν νέα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ» δήλωσε ο φόργουορντ του Χολαργού που αποτέλεσε ένα από τα «ισχυρά όπλα» του Άρη Λυκογιάννη στο μεγάλο «διπλό» των νεοφώτιστων στην Θεσσαλονίκη.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αντιπροσωπεύουμε μια καινούργια προσπάθεια με σκληρή δουλειά και επιμονή, θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας ως ομάδα και τέτοιες νίκες είναι πολύ σημαντικές, όπως και για την διοίκηση είναι μια σημαντική επιτυχία, όμως τώρα προχωράμε παρακάτω...».

Για τον βαθμό δυσκολίας της επιτυχίας, δεδομένου ότι η ομάδα του Λυκογιάννη επέστρεψε από το -17, επισήμανε: «Ήταν δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζαμε έναν μεγάλο αντίπαλο με ιστορία που ήθελε πάση θυσία τη νίκη. Ο κόουτς μας είπε στα αποδυτήρια ότι είναι θέμα του ποιος θέλει πιο πολύ το ματς. Αποδείξαμε πως το θέλουμε πιο πολύ, σεβόμενοι πάντα την ιστορία και το μέγεθος του Άρη. Είναι μια μεγάλη νίκη μέχρι την επόμενη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα