Ανακοίνωσε Άρμστεντ η Κύμη!

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Άρμστεντ η Κύμη!

bet365

Η Κύμη ανακοίνωσε νέο παίκτη, καθώς έκανε δικό της τον Μάλκολμ Άρμστεντ.

Η Euroleague παίζει στη Novibet με συναρπαστική προσφορά* για τα μέλη! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Καλή προσθήκη για την Κύμη που έφερε πίσω στα μέρη μας τον Μάλκολμ Άρμστεντ. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει περάσει από ΑΕΚ και Ρέθυμνο και την φετινή σεζόν βρέθηκε στην Τουρκία. Πλέον, ο παίκτης θα φοράει τα χρώματα της Κύμης, ώστε να την βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Αμερικάνο αθλητή Malcolm Armstead, ο οποίος αντικαθιστά στο ρόστερ της ομάδας μας τον Reginald Holmes. O Armstead είναι 29 ετών, γεννημένος την 1η Αυγούστου 1989, έχει ύψος 1,83μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ.

Ο νέος Αμερικάνος της Κύμης είναι παλιός γνώριμος του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο, όπου σε 19 παιχνίδια σημείωνε κατά μέσο όρο 11,5 πόντους, έδινε 4,1 ασίστ και μάζευε 2,2 ριμπάουντ.

Επιπλέον, την σεζόν 2015/16 είχε φορέσει για τρία παιχνίδια την φανέλα της ΑΕΚ. Φέτος άρχισε την αγωνιστική χρονιά στο τουρκικό πρωτάθλημα και στην Buyukcekmece, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε άλλες δύο τούρκικες ομάδες, την IBB και την Yeşilgiresun, στην Σλοβενία με την Krka, στην Ρωσία με την Avtodor Saratov και στην Λιθουανία με την Neptunas.

Πλέον γίνεται κάτοικος Χαλκίδας και θα αγωνίζεται με την φανέλα της Κύμης, με το ντεμπούτο του να αναμένεται να γίνει στο εκτός έδρας ματς με τον Ήφαιστο Λήμνο το προσεχές Σάββατο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα