Με το... βλέμμα στην Πυλαία!

Αντωνία Σπανού
Με το... βλέμμα στην Πυλαία!
Η 9η αγωνιστική της Basket League είναι γεμάτη με σπουδαία ματς, αλλά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Πυλαία τραβά την προσοχή.

Με την ερχόμενη εβδομάδα να είναι γεμάτη ευρωπαϊκή δράση, η 9η αγωνιστική της Basket League ξεκινάει δυνατά, γεμάτη με σπουδαία ματς.

Το πρόγραμμα ανοίγει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό στην Ρόδο, με τους «ερυθρόλευκους» να ταξιδεύουν χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη , που έμειναν για να πάρουν ανάσες, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι του Ρεθύμνου με την Κύμη στην Κρήτη.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στις 17:00 η ΑΕΚ φιλοξενεί το Λαύριο στο ΟΑΚΑ, ενώ μίση ώρα αργότερα το Περιστέρι, μετά την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό, φιλοξενεί τον Πανιώνιο. Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με το παιχνίδι του Προμηθέα κόντρα στον Άρη στην Πάτρα.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με δύο παιχνίδια, με τον Χολαργό να υποδέχεται στο σπίτι του τον Ήφαιστο Λήμνου, ενώ σπουδαίο ενδιαφέρον έχει το ματς στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα