Τάλτον: «Να φτάσουμε ψηλά»

Gazzetta team
Τάλτον: «Να φτάσουμε ψηλά»

bet365

Ο Γκάρι Τάλτον μίλησε για το ντεμπούτο του με το Χολαργό και την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας στην Κύμη (57-66).

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο 28χρονος γκαρντ στο ντεμπούτο του με το Χολαργό έκανε μια καλή εμφάνιση (14π., 2ασ.) και βοήθησε την ομάδα οτυ να πανηγυρίσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη για φέτος (57-66 την Κύμη).

Ο ίδιος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας των Βορείων Προαστίων και ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί η πρώτη μου εμφάνιση με την φανέλα του Χολαργού συνδυάστηκε με την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Νιώθω, παρότι είμαι καινούργιος στην ομάδα, πως ήταν σπουδαία αυτή η εκτός έδρας νίκη για όλους μας, καθώς προερχόμασταν από μια ήττα στο Ρέθυμνο που τους στενοχώρησε όλους».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οι προπονητές μου και οι συμπαίκτες μου έκαναν σπουδαία δουλειά, προκειμένου να μου παρέχουν τις πληροφορίες και την ώθηση που χρειαζόμουν, για να παίξω όπως έπαιξα απέναντι στην ομάδα της Κύμης»

Τέλος, συμπλήρωσε: «Ευελπιστώ πως μπορούμε να "χτίσουμε" πάνω σε αυτήν την εκτός έδρας νίκη και να πετύχουμε περισσότερες νίκες στην συνέχεια του πρωταθλήματος, για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα