Μποχωρίδης: «Να μην μας πάρει από κάτω»

Gazzetta team
Μποχωρίδης: «Να μην μας πάρει από κάτω»

bet365

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό των μόλις δύο νικών του Άρη έπειτα από έξι αγώνες.

Ο αρχηγός του Άρη σημείωσε αρχικά ότι… «έχοντας δύο νίκες σε επτά αγώνες ξέραμε τη δυσκολία του παιχνιδιού, θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αλλά δεν μπήκαμε όπως έπρεπε από την αρχή με συνέπεια να επιτρέψουμε την ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της κι εμείς να κυνηγάμε στο σκορ. Από εδώ και πέρα σαν ομάδα δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Αυτό μας είπε στα αποδυτήρια και ο κόουτς ότι δεν θέλει να δει κατεβασμένο κεφάλι. Ελπίζω να το κάνουμε όλοι και ο κόσμος επίσης».

Σε ερώτηση για το αν βαραίνει τα πόδια ο κακός απολογισμός, απάντησε: «Μας βαραίνει όσο πρέπει. Ο προπονητής προσπαθεί να βγάλει την πίεση από πάνω μας και παίρνει περισσότερη πίεση απ’ ότι πρέπει κι αυτό δεν είναι δίκαιο γιατί εμείς παίζουμε στο γήπεδο. Δεν πιστεύω ότι θα μας βαρύνει περισσότερο, όποιος νιώθει περισσότερη πίεση θα πρέπει να τη διαχειριστεί μόνος του».

Σχετικά με το ότι ο Άρης δεν μπορεί να βρει ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, είπε: «Από την αρχή της χρονιάς είχε πει ότι θα ξεκινάμε τους αγώνες με την άμυνα. Πρέπει να βρούμε ρόλους στην επίθεση και να είμαστε πιο παραγωγικοί. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε για να έχουμε περισσότερα καλά διαστήματα και μέσα από αυτά να χτίσουμε την κάθε φάση και στιγμή».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα