Παπαντωνίου: «H έδρα μας... οδηγός για την παραμονή»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Παπαντωνίου: «H έδρα μας... οδηγός για την παραμονή»

bet365

Ο Νώντας Παπαντωνίου εξηγεί στο gazzetta.gr πως αν ο Πανιώνιος πάρει τις νίκες που πρέπει στην έδρα του θα κρατηθεί στην κατηγορία και μιλάει για τη νέα αλλαγή στον πάγκο.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye Of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Η Basket League οδεύει προς την 8η αγωνιστική κι ο Πανιώνιος ήδη έχει αλλάξει τρεις προπονητές. O Νίκος Οικονόμου έκανε το ντεμπούτο του απέναντι στον Ολυμπιακό κι οι Νεοσμυρνιώτες παρουσιάστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί για ένα ημίχρονο.

Ο Νώντας Παπαντωνίου, λίγη ώρα αργότερα, μίλησε στο gazzetta.gr για τα νέα δεδομένα στον Πανιώνιο κι εξήγησε πως η ομάδα θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το κενό στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για να υπερασπιστεί την έδρα της με τον καλύτερο τρόπο απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου (8/11).

Στην αγορά για γκαρντ ο Πανιώνιος

Ο γκαρντ του Πανιωνίου σχολίασε αρχικά την εμφάνιση της ομάδας απέναντι στους «ερυθρόλευκους»: «Κάναμε καλή εμφάνιση για 20 λεπτά ήμασταν συγκεντρωμένοι κι είχαμε ενέργεια. Μείναμε πιστοί στο πλάνο. Ο Ολυμπιακός έχει και μεγαλύτερο βάθος στον ρόστερ του κι όταν υπάρχει τόση μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ήταν φυσικό ότι κάποια στιγμή θα... μέναμε από δυνάμεις, χάσαμε την συγκέντρωσή μας κι ήρθε η εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού».

Ο Νίκος Οικονόμου ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, πως σας φαίνεται η νέα αλλαγή στον πάγκο;

«Πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και να μείνουμε συγκεντρωμένοι έτσι ώστε να ανταπεξέλθουμε στις νέες αλλαγές. Η ομάδα έχει αλλάξει τρίτο προπονητή μέσα πολύ σε σύντομο χρονικό διάστημα. Νέα φιλοσοφία, καινούριος άνθρωπος, καινούρια συστήματα κι εμείς θα πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα. Ευτυχώς, θα μας βοηθήσει το κενό - λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας - και θα έχουμε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε για το πολύ σημαντικό παιχνίδι που έρχεται στην έδρα μας με τον Κολοσσό Ρόδου».

Από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού, στον ΠΑΟΚ και πλέον στον Πανιώνιο. Ήδη στα πρώτα σου παιχνίδια έχεις βοηθήσει την ομάδα της Νέας Σμύρνης: «Πλέον στα 28 μου νιώθω καλά, νιώθω έτοιμος. Έχω πλέον την εμπειρία σε αυτό το επίπεδο και σε αυτές τις ομάδες. Μπορώ να βοηθήσω την ομάδα όπως μου ζητηθεί. Η δουλειά μου είναι να οργανώνω, να βοηθάω τους συμπαίκτες μου και το σημαντικότερο είναι να κερδίζουμε».

Τι να περιμένουμε από τον Πανιώνιο στη συνέχεια;

«O Πανιώνιος έχει ένα ρόστερ με έμπειρους παίκτες σε συνδυασμό με νέα παιδιά που έχουν όρεξη και ταλέντο. Σημασία έχει να πάρουμε τις νίκες που πρέπει στο γήπεδο μας για να καταφέρει η ομάδα να κρατηθεί στην κατηγορία ξανά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα