Στην αγορά για γκαρντ ο Πανιώνιος

Κάτια Πετροπούλου
Στην αγορά για γκαρντ ο Πανιώνιος

bet365

Ο Μπράντον Γουντ δεν θα συνεχίσει τελικά στον Πανιώνιο κι έτσι οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Μπορεί να έδειχνε ότι το... γυαλί μεταξύ της ομάδας της Νέας Σμύρνης και του Αμερικανού ξανακόλλησε, ωστόσο αυτό δεν συνέβη.

Μετά την αποχώρηση του Βασίλη Φραγκιά από τους «κυανέρυθρους», ο Μπράντον Γουντ θα συνέχιζε στον Πανιώνιο, όπως είχε ενημερώσει και ο ίδιος μέσω instagram.

Παρόλα αυτά, ο 29χρονος παίκτης, που δεν βρέθηκε στην αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ενημέρωσε εκ νέου την ομάδα την Τρίτη (27/11) πως δεν θα παραμείνει σε αυτή.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου έκαναν προσπάθειες να τον μεταπείσουν, αναφέροντάς του πως γίνεται μια νέα αρχή, ωστόσο ο ίδιος ήταν ανένδοτος.

Συνεπώς, ο Νίκος Οικονόμου, που κάθεται πλέον στον πάγκο, έχει «βγει» στην αγορά για τον αντικαταστάτη του κι εξετάζει περιπτώσεις παικτών για να ενισχύσουν την ομάδα.

Οι «κυανέρυθροι» ψάχνουν για έναν παίκτη που θα μπορεί να αγωνίζεται και στη θέση «1» και στην θέση «2», αν κι οι επιλογές στην αγορά πλέον είναι περιορισμένες.

Ωστόσο, με την διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ο χρόνος γίνεται σύμμαχος των Νεοσμυρνιωτών, οι οποίοι θέλουν να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τον «τελικό» με τον Κολοσσό Ρόδου (08/12).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα