Ο Ολυμπιακός παρουσίασε την «Έζα» (pics & vids)

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε την «Έζα» (pics & vids)

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε την «Έζα» (pics & vids)
Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν την ανανέωση της χορηγίας με τη μπύρα «Έζα».

Σε μαγαζί στον Πειραιά παρουσιάστηκε η συνεργασία του Ολυμπιακού με την μπύρα «Έζα». Στη μικρή που διοργανώθηκε έδωσαν το παρών όλοι οι παίκτες, οι προπονητές με τις οικογένειές τους.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Ντέιβιντ Μπλατ επέτρεψε στους παίκτες του να πιουν λίγη μπύρα και να διασκεδάσουν για κάποια ώρα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε πως, «Θεωρώ και πάντα πίστευα πως ένα δυνατό πρόγραμμα έβγαινε από τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτό. Εμείς σαν ομάδα και ο Ολυμπιακός σαν οργανισμός, είμαστε περήφανοι και νιώθουμε ευγνωμοσύνη που είμαστε σε συνεργασία με την Έζα και έχουμε την ευκαιρία να αντιπροσωπεύουμε την ποιότητά τους. Και ελπίζουμε από την μεριά μας να της μεταδώσουμε την ίδια ποιότητα με τους ίδιους ακριβώς όρους μέσω της συμπεριφοράς μας και από τα αποτελέσματά μας.

Πάντα πίστευα ότι τα αποτελέσματα δεν οδηγούν αλλά ακολουθούν και αν κάνεις πράγματα με τον κατάλληλο τρόπο και εάν έχεις καλούς συμπαίκτες και καλούς συνεργάτες και εάν τρέχεις την επιχείρησή σου σωστά τότε θα έχεις την ευκαιρία για να μπορεί να είσαι επιτυχημένος. Από την μερια μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία μας και την μπίρα σας σε αυτό το πρότζεκτ και τη συνέχεια μας και τον τρόπο που μας υποστηρίζεται με κάθε θετικό τρόπο».

Ο Δημήτρης Αγραβάνης αφού αποθέωσε την μπύρα πρόσθεσε για την επιστροφή του στα παρκέ, «ένιωσα πολύ ωραία. Ήθελα να επιστρέψω στο παρκέ και να παίξω μπάσκετ. Ήταν ξεχωρίστό,αισθάνθηκα σα να ξαναρχίζω το μπάσκετ».

Ο Σάσα Βεζένκοβ με τη σειρά του είπε πως, «είναι μία πολύ όμορφη γιορτή και ευχαριστούμε την Έζα που μας βοηθάει. Η μπύρα με χαλαρώνει. Αν κερνούσα έναν συμπαίκτη μου θα ήταν ο Παπανικολάου. Το καλοκαίρι πολλές, αλλά το χειμώνα θα του έδινα μία μόνο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα