Φιλικό με Χολαργό η ΑΕΚ

Κάτια Πετροπούλου
Φιλικό με Χολαργό η ΑΕΚ

bet365

ΑΕΚ και Χολαργός θα εκμεταλλευτούν το κενό που υπάρχει για τις εθνικές ομάδες και θα αναμετρηθούν στο «Αντώνης Τρίτσης» (01/12, 15:30).

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Οι δύο ομάδες θα δώσουν φιλικό παιχνίδι στο κλειστό του Χολαργού, ώστε να διαητηρηθούν σε φόρμα και οι προπονητές να κρατήσουν σε ρυθμό τους παίκτες τους, ελέω διακοπής του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ θα στερηθεί τους διεθνείς Λαρεντζάκη - Γιαννόπουλο, Ρατάν - Μέις (Καναδάς) και Ματσιούλις (Λιθουανία), ενώ η ομάδα των Βορείων Προαστίων τον Οκερέαφορ (Μεγάλη Βρετανία).

Αναλυτικά η ενημέρωση του Χολαργού:

«Ο Χολαργός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο Ρέθυμνο για το "διπλό" κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, αλλά πλέον δεν υπάρχει χρόνος για να μείνουν άλλο, παίκτες και τεχνικό επιτελείο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας το επόμενο καλοκαίρι δίνει την ευκαιρία για μια μίνι-προετοιμασία εν όψει του αγώνα που ακολουθεί με την Κύμη (8/12) στην Χαλκίδα.

Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας προγραμματίστηκε ένα φιλικό με την ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο (1/10, 3.30μ.μ.) στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης», όπου η τεχνική ηγεσία θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας και την βελτίωση της εν όψει του αγώνα με την Κύμη.

Ο Άρης Λυκογιάννης δεν θα έχει στην αυριανή (27/11) προπόνηση στην διάθεση του μόνο τον Τέντι Οκερεαφόρ, ο οποίος ενσωματώθηκε στην Εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας για τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα