Χρυσικόπουλος: «Νίκη, έστω και μ’ έναν πόντο»

Gazzetta team
Χρυσικόπουλος: «Νίκη, έστω και μ’ έναν πόντο»

bet365

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος αξιολόγησε την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη και στάθηκε στον Φιλ Γκος.

Ο 26χρονος φόργουορντ δείχνει ότι διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του καθώς μετά τη σπουδαία εμφάνιση στην Τενερίφη και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ισπανικής ομάδας, απέναντι και στον Άρη ήταν από τους παίκτες-καταλύτες του Δικεφάλου. Ο ίδιος στάθηκε στη σημασία της νίκης επί του Άρη, αλλά και στην εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. «Παρά την καλή μας εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και τη διαφορά των 14 πόντων που πήραμε, δεν ήμασταν ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας, γιατί στην άμυνα ήμασταν χαλαροί. Ο Άρης έβαλε κοντά στους 40 πόντους στο ημίχρονο, κάτι που δεν κάνει φέτος, έδωσε 13 ασίστ σε 20 λεπτά, περισσότερες από όσες μοιράζει σε έναν αγώνα. Θεωρώ ότι αυτό το γεγονός τους έδωσε ρυθμό και τους έδωσε το δικαίωμα να ξαναμπούν στο παιχνίδι στο τέταρτο δεκάλεπτο. Επειδή, όμως, είναι ένα ματς ειδικών συνθηκών, είμαστε ικανοποιημένοι για τη νίκη μας και θα ήμασταν ακόμα και αν την παίρναμε με διαφορά ενός πόντου», είπε.

Ρωτήθηκε για την επιστροφή του Άρη στο παιχνίδι στα μέσα της τελευταίας περιόδου, αλλά και στον τρόπο διαχείρισης του αγώνα από την ομάδα του. «Θεωρώ ότι έχουμε ποιοτικούς παίκτες, που έχουν ξαναπαίξει σε αυτά τα παιχνίδια, ξέρουν πώς να αντιδράσουν. Σε αυτά τα ματς, πέρα από το πλάνο, εξίσου σημαντικό λόγο παίζουν και οι προσωπικότητες των παικτών. Ο Φιλ Γκος, για παράδειγμα, ήρθε από τον πάγκο στο τελευταίο δεκάλεπτο, έβαλε δυο μεγάλα σουτ και μας έφερε ξανά στο +10».

Σχετικά με τη διακοπή του Πρωταθλήματος, εκτίμησε ότι υα έχει ευεργετική επίδραση: «Αν πάρουμε παράδειγμα την περσινή χρονιά, η διακοπή είχε λειτουργήσει πολύ καλά για εμάς. Ελπίζω και φέτος να έχει την ίδια ευεργετική επίδραση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα